arewethereyet

Alla inlägg den 21 april 2010

Av Calista Thorander - 21 april 2010 16:40

Pratar inte om muntorsk här hua nej...Är för tillfället bedövad från mun upp till pannan dock och väntar på att man ska kunna dricka något utan att tappa ut allt över tröjan.

Man kanske skulle blivit tandläkare istället för undersköterska. Vilka priser de tar för att folk ska få slippa smärta. Borde inte det vara en mänsklig rättighet att få slippa smärta?

 

Vandrade stan runt efter besöket och försökte att inte se ut som strokepatient pga att halva käften inte hängde med i svängarna. Vårhånglarna har intagit stan. Överallt står de upptryckta mot väggar, stolpar och parkbänkar...hånglandes. Och det är inte bara ungdomar. Såg ett pensionärspar sitta och tråna på en bänk vid torget. Gulligt:)

 

Jag är inte uppväxt i Borås och enligt Boråsarna själva är man då ingen riktig Boråsare.

Jag kommer från västkusten och är uppvuxen runt Göteborgstrakten. Något jag inte kunnat vänja mig efter mina nu 10 år i Borås är hur lite individualism den här stan har. Det är värsta Stockholms komplexet. Alla klär sig likadant, klipper håret likadant och ofta...av alla 30 eller så frisörer i stan så finns det nästan aldrig en tid att få tag på. Drop in är ovanligt.

Jag saknar de lite kufiga människorna som drar omkring på gatorna i Göteborg. Dem som skiter fullständigt i vad folk tycker. Vi behöver fler sådana människor här i Borås. Göra stan lite mer färggrann liksom. Varför måste alla vara så stela? När man äntlingen spottar någon som ser annorlunda ut får man en stunds infall av att vilja springa fram och bara krama om personen i fråga och gratulera den för dess insats.

 

Och så dessa 12-15 års tjejer som klär sig som värsta brudarna. Tyg saknas kan man ju börja med att uttrycka det. Mitt i vintern springer de omkring i kort kort och urringat. De ser snarare ut att vara runt 20 år och jobba i filmbranschen i Hollywood...fast de egentligen är på väg till fritidsgården någonstans i Borås. Kan inte ungar få vara ungar längre? Kan man inte lära dem att det finns viktigare saker i livet än att jaga ett utseende som är sponsrat av handeln och median?

 

Och vad har hänt med killarna nu för tiden? Personligen gillar jag män som inte tar sig själva på så stort jävla allvar och som kanske till och med missar spegeln på morgonen, krafsar sig lite i armhålorna, rufsar sig lite trött i håret slänger på sig gårdagens tisha och jeans och drar till jobbet. Jag vill inte vara ihop med en man som speglar sig mer än vad jag gör...Och jag speglar mig minimalt nuförtiden.

Dessutom gillar jag killar med neutral deo och inga andra lukter mer än MAN! Lite svettigt och kärvt....MAN! Så det kittlar i näsborrarna.Män ska dofta män...inte Lagerfeldt eller någon annan stinkande eau de cologne.

Männen har blivit värsta fruntimrena...Vaxar och ansar, sminkar till och med HUA...skvätter och stinker parfym....köper kläder och skor i mängder av dyraste sort och springer på gymmet som en prostatasjuk farbror springer på toa.

Ut i naturen med er och spring i skogen och sprid eran manliga doft liksom. UGH!

 

Okej jag ska ju vara feminist och allt men det betyder inte att jag inte ser könsskillnader som är biologiska. Jämlikhet SURE men män är män och kvinnor är kvinnor. Om killarna ska fjolla till sig mer än tjejerna...nu pratar vi hetrokillar här. Bögarna är perfekta som de är redan:) Nå, om killarna ska fjolla till sig mer än tjejerna så kommer det blir problem i många sängkammare i framtiden. För när det kommer till sex ska man åtminstone kunna skönja skillnaden mellan könen eller?

Libido dysfunktion kan bli ett framtida syndrom att likna vid utbrändhet.

 

Tjejen- Han låg och speglade sig under kärleksakten och bad mig att akta hans frisyr medans han pipigt kommenterade mitt nya nagellack.

Inlägg- En ansiktsbehandlad Bateman i American Psycho posande framför spegeln medans han tar tjejen bakifrån. Huga!

 

Vi kvinnor vill ha riktiga män...vare sig vi vill erkänna det eller inte. Vi har ännu inte evolverat såpass långt att vi kan se våran pojkvän som en euforiskt välvillig shoppingpartner i skobutiken eller tjejsnackande över en Cosmopolitan...tack och lov...Vi har redan våra bögkompisar och väninnor till sådant. Den genren är redan fullbelamrad. Vi vill ha en riktig man där hemma. Även om han går med på pappaledighet och göra sin del av disken så ska det göras med manlighet...Man kan vara en riktig man trots jämställdheten.Ja män får oxå ha känslor. Man behöver inte gå överbord och mygla sig in i tjejgänget för det.

 

När min kille klagar över att han kanske stinker lite svett tar jag tillfället i akt och borrar in näsan djupt i hans armhåla...inhalerar tills tårarna rinner och njuter i fulla drag. UUUUUUU va gött med en riktig man som skitar ner lite efter sig och får mig att känna mig Uberkvinnlig.

 

Feminist och mansälskare...

  

Kan köpas på www.zazzle.com


 

 

Calista Thorander


Nygift, feminist, fotograferande blivande hälsocoach, flerbarnsmamma, enveten livsbejakare och vegetarian med en kommande film om mitt liv som snart kan skådas av hela Sverige...puh! är detta verkligen jag?

Omröstning

Undersökning. Tjejer fråga 1-12 Killar fråga 13-20 Om ni vill svara på fler än ett svar och inte datorn tillåter skriv gärna detta i kommentaren (anonymt) och lägg till de andra svaren. Tack:)
 Har du någonsin blivit slagen av en kille
 Har du någonsin blivit våldtagen
 Har du någonsin blivit kallad för könsord
 Har du någonsin blivit tafsad på mot din vilja
 Har du någonsin känt dig hotad av en kille
 Har du någonsin varit rädd för att gå hem ensam om kvällen
 Har du någonsin blivit misstrodd/anklagad för en hotfull situation du berättat om
 Har du någonsin råkat ut för något här ovan men inte vågat berätta/anmäla
 Har du någonsin känt dig skyldig för att du råkat ut för något här ovan
 har du någonsin blivit särbehandlad negativt för att du är tjej på jobbet /skolan
 Nej, inget av ovanstående alternativ
 Nej, inget av ovanstående alternativ fast liknande, övrigt.
 Har du någonsin hotat en tjej
 Har du någonsin kallat en tjej för könsord
 Har du någonsin tafsat på en tjej mot hennes vilja
 Har du någonsin våldtagit en tjej, medverkat, tittat på
 Har du någonsin slagit en tjej,knuffat,greppat o liknande
 Tycker du att en tjej får "skylla sig själv" angående klädsel, fylla, beteende vid våldtäkter
 Nej, inget av ovanstående alternativ
 Nej, inget av ovanstående alternativ fast liknande, övrigt

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Talk to me

Inkjuice


Ovido - Quiz & Flashcards