arewethereyet

Alla inlägg den 3 juni 2010

Av Calista Thorander - 3 juni 2010 18:18

*Slutade Ben &Jerry att köpa in Chocolate therapy till Sverige?

 

* Fyller inte Ica på sin vegetariska pyttipanna i vego frysen som de sa att de skulle göra för 3 veckor sedan? Jag e ju gravid här liksom:p och äter ju inte kött så därför är oxpytt out of the question.

 

*Kan inte folk förstå att jag inte kan gå snabbare uppför trapporna med den här kroppshyddan och går därför och suckar mig i nacken...de borde frukta för sina liv om de bara visste hur mycket hormoner som densamma kroppshyddan rymmer:)

 

*Får man inte en bestämd kirurg till sitt kejsarsnitt i förväg så att man kan känna sig trygg när man väl kommer in och slipper ha en "främling" börja vässa knivarna framför ögonen på sig. Krävs det privat sjukvård för det så e det ju bara löjligt!

 

*Blinkar inte folk innan de svänger för!

 

*Växer min röv snabbare än magen?

 

*Är mina bröstvårtor större än UFON? Hur ska en stackars liten bebis lyckas få in dem i käften?

 

*Kan jag inte sluta böla när jag tänker på ... allt möjligt...jäkla hormoner!

 

*Får jag mörka pigmentfläckar över hela kroppen....jäkla hormoner igen....Jag ser ju helt skiten ut!

 

*Kan jag inte sluta tänka på sex....överhuvudtaget, inte ens i allvarliga situationer....Underbara hormoner:)

 

*Frågar jag om en massa graviditetssaker jag är ju för fan på min sjätte unge och borde inte alls bli överraskad över något överhuvudtaget längre  

 

*Har jag en känsla av att jag behöver gå under jorden, byta namn och kanske till och med kön och ras efter dokumentären om mig kommer ut till vintern för hela svenska folket:p?

 

*Vill man bara pussa ihjäl människor som bryr sig om en...och visar det!

 

*Vill man bara strypa människor som inte ser längre än näsan eller egot räcker?

 

*ÄR VÅRAN SVENSKA SOMMAR SÅ JÄKLA KORT FÖR?

 

*Kan jag inte sluta nynna på den här låten med ett fånigt flin på läpparna:)HORMONES!

 

 

 

Av Calista Thorander - 3 juni 2010 08:44

Skyll på mina hormoner eller IBS magont men jag känner för att starta morgonen med att ge några personer en rejäl känga.

 

Måste lyfta bladet från tungan när det gäller ärkeidioten Mats Alm...namnet klingar så fel i Svenska folkets munnar att det får dem att kväljas. Kväljas över hur det svenska rättsystemet inte bara kan med att släppa ut en sådan psykopat på våra gator utan oxå ger honom möjligheten att kamma hem sin mördades fästmös livsförsäkring på cirkus 1 miljon kronor...Samma försäkringssumma som Herr Alm spelades in på band sägandes att han skulle dräpa sin fästmö för!

 

Fallet är fullt av indicier men inte bara det utan även en mans ändrande och underröjande av uppgifter, lögner,bildbevis med mera. Nog för att det saknades tillräckligt med fysiska bevis förutom att man kunnat fastställa att han brutit mot griftefriden och tafsat omkring och flyttat på fästmöns lik, men en "drulle" klausul som innebär att övertygande andra bevis är lika gällande som fysiska bevis borde införas pronto. När det är så uppenbart att en tvååring hade kunnat peka ut mördaren så borde inte rätten få bakbindas så till den milda grad att de inte får annat val än att släppa ut en livsfarlig, personlighetsstörd, narcissist och iskall mördare i det svenska samhället. Vem ska behöva offra sitt liv nästa gång?

Resten av världen måtte garva rått åt oss nu...och hur trygga är vi kvinnor egentligen när det kommer till det svenska rättsystemet?

 

Räcker det inte att vi går ut för att ta ett glas vin med tillhörande Rohypnol som hemligt lagts i våra glas. Om vi har en alltför kort kjol på oss så antas vi ha varit obotligt sexsugna i komatillstånd. Killen kunde väl inte veta att vi inte ville knulla när vi sov (VI SA JU INTE NEJ I SÖMNEN) vi hade ju klätt upp oss så sexigt och fint. Sen skyddas killens namn och person i rätten medans vi dras i smutsen som värsta nymfomanerna trots blåmärken och psykbryt...vi är nog ändå inblandade i S&M kulturen. *KVÄLJ*. Sen går killen lös på gatorna och väljer nästa offer tills han nått Hagamannens nivåer och börjar fundera på att avrätta sina nästa offer för det verkar ju häftigt och ingen har ju sagt att han gör fel.

 

För att komma in på en annan sak som får mitt skinn att krypa av olust är härskartekniker som nyttjas i vårdnadsfrågor med barn. Dessa har lättats kunnat ses hos mammor men papporna börjar även använda sig av dem...inga nämnda inga glömda.

Härskartekniken går ut på att för att på eget själviskt sätt vinna vårdnad över barnen ;

* Psyka barnen och snacka skit om den andra föräldern. Förhindra umgänge och skyll på den andra föräldern när barnen frågar. Säg till den andra förälderna att barnen inte vill träffa den etc.

* Psyka den andra föräldern och trycka ner den i skorna genom att "mobba" rent ut sagt. Undertrycka hans/hennes föräldraroll ( barnen får inte kalla föräldern mamma eller pappa inte ringa på födelsedagar etc) hindra umgänge med föräldern och använda psykisk krigsföring för egen vinst. Dessa "härskarföräldrar" lider ofta av dåligt självförtroende och måste klättra på sina barns hjärtan för att lyfta sig själva. Utåt sett kan de verka helt normala med helt normala jobb men psykopatvarning!

 

Det krävs ett riktigt avskum till människa att bete sig på detta sättet. Att frysa ut och mobba någon man har valt att skaffa barn med. Någon som barnet behöver få träffa är helt sjukt och borde straffas i rättegång! Det är så egobaserat! Man får hoppas att de får sona sitt straff när barnen blir vuxna nog att inse vad som hänt. Man får hoppas att barnen är smarta nog att se det och inte förstörda för livet av hjärntvätt. Man kan tro att psykkrig inte räcker för att ge upp sitt egna barn men den här härskartekniken kan nog få den mest älskande föräldern att känna sig oduglig och icke behövd. Man kan med smart iskall insikt få vem som helst att till slut tro på vad som helst om man verkligen ligger i.Oftast är dessa drabbade föräldrar mycket sympatiska människor med kanske lite skadat självförtroende till att börja med och den "härskande" föräldern vet precis vilka knappar den ska trycka på. Sen vinner ju den psykande föräldern på att den andre ger upp och påpekar detta stort och starkt för barnen "titta vad var det jag sa! Var glad att jag räddade dig från den här värdelösa personen". Ofta har den "härskande" föräldern redan utsett en "ersättningsförälder".Detta är sådant bevis på uselt föräldraskap att de borde få sig ett skott i pannan. Hur kan man utsätta barn för detta, eller en före detta livspartner som man en gång har älskat oxå för den delen?

 

Ni där ute som känner er träffade och vet att ni använder er av denna härskarteknik. Skärp er! Ni är så sorgliga...Skaffa terapi och ett eget självförtroende för istället på bekostnad av andra människor! Och ni som utsätts för denna mardröm vare sig ni är kvinnor eller män...Fall inte för psykkriget. Tro ALDRIG att barnen klarar sig bättre utan er "i vägen"! De behöver er! Ge ALDRIG upp...det kommer att förfölja er hela livet och ni kommer att känna er skyldiga även om det inte är erat fel. Ni gjorde så gott ni kunde! Låt INGEN få ta ifrån er era barn ens på ett så slugt, uselt och dolt sätt! Det kunde lika gärna vara handgriplig kidnappning. Det är utformat för att få er att verka som om ni ÖVERGIVIT era barn...så kommer det se ut. Ge inte den andre föräldern den triumfen så att hans/hennes ego lyfts till skyarna och de ses som hjältar när de egentligen är lagöverträdande skitstövlar som VERKLIGEN skiter i hur deras barn mår!

 

Så nu har jag spytt färdigt!

 

Med detta sagt vill jag ge en jättestor ros till mitt ex som är ett underbart ex på det sättet att han vårdar hans och mitt förhållande till våra vackra två barn. Han värdesätter mig som Mamma och respekterar mig och barnen så mycket. Tack för att du finns och är en så stor människa och fantastisk pappa i själen!


God morgon allihopa! Nu ska jag ut i solen och sola min vackra mage!

  

 

Av Calista Thorander - 3 juni 2010 08:31

God morgon alla! den här kommer få er att dansa hela dagen:)


 

Calista Thorander


Nygift, feminist, fotograferande blivande hälsocoach, flerbarnsmamma, enveten livsbejakare och vegetarian med en kommande film om mitt liv som snart kan skådas av hela Sverige...puh! är detta verkligen jag?

Omröstning

Undersökning. Tjejer fråga 1-12 Killar fråga 13-20 Om ni vill svara på fler än ett svar och inte datorn tillåter skriv gärna detta i kommentaren (anonymt) och lägg till de andra svaren. Tack:)
 Har du någonsin blivit slagen av en kille
 Har du någonsin blivit våldtagen
 Har du någonsin blivit kallad för könsord
 Har du någonsin blivit tafsad på mot din vilja
 Har du någonsin känt dig hotad av en kille
 Har du någonsin varit rädd för att gå hem ensam om kvällen
 Har du någonsin blivit misstrodd/anklagad för en hotfull situation du berättat om
 Har du någonsin råkat ut för något här ovan men inte vågat berätta/anmäla
 Har du någonsin känt dig skyldig för att du råkat ut för något här ovan
 har du någonsin blivit särbehandlad negativt för att du är tjej på jobbet /skolan
 Nej, inget av ovanstående alternativ
 Nej, inget av ovanstående alternativ fast liknande, övrigt.
 Har du någonsin hotat en tjej
 Har du någonsin kallat en tjej för könsord
 Har du någonsin tafsat på en tjej mot hennes vilja
 Har du någonsin våldtagit en tjej, medverkat, tittat på
 Har du någonsin slagit en tjej,knuffat,greppat o liknande
 Tycker du att en tjej får "skylla sig själv" angående klädsel, fylla, beteende vid våldtäkter
 Nej, inget av ovanstående alternativ
 Nej, inget av ovanstående alternativ fast liknande, övrigt

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Talk to me

Inkjuice


Ovido - Quiz & Flashcards